Ακυρώσεις παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας.

 

Γενική πολιτική επιστροφών

Σύμφωνα με το διεθνή κανονισμό αναφορικά με τις αγορές από απόσταση, μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Όλες οι επιστροφές πρέπει να γίνονται μέσα στην αυθεντική και πλήρη συσκευασία τους με τις κάρτες αυθεντικότητας, και τα προϊόντα να είναι ακριβώς στην αρχική τους κατάσταση, όπως τα παραλάβατε. Όλα τα προϊόντα των επιστροφών ελέγχονται κατά την παραλαβή τους.

Αφού επιστρέψετε κάποιο προϊόν, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν ή να λάβετε τα χρήματά σας πίσω με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο πληρώσατε, συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής. Σε περίπτωση αγοράς με έκπτωση ή αγοράς ενός προϊόντος με εκπτωτικό κουπόνι, τα προϊόντα αλλάζονται μόνο ως μέγεθος ενώ δεν επιδέχονται καμία άλλη αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.

Για επιστροφές που γίνονται μετά το πέρας των 14 ημερών είναι στη διακριτική ευχέρεια της εταιρίας μας η αποδοχή ή μη της επιστροφής. Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε.

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα εξετάσουμε την κατάσταση των προϊόντων και θα σας ενημερώσουμε για την παραλαβή τους. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων  θα επιστρέψουμε τα χρήματα στο λογαριασμό σας εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Για κάθε παραγγελία σας, δικαιούστε μόνο μία αλλαγή. Οι επιστροφές προϊόντων προς την εταιρία μας γίνονται με τρόπο που επιλέγετε εσείς, και αναλαμβάνετε τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής. Σε περίπτωση αλλαγής με νέο προϊόν, η εταιρία μας αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνσή σας, εάν βρίσκεται εντός Ελλάδος. Για αποστολές εκτός Ελλάδος θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής, τα οποία αναγράφονται στην ενότητα «Αποστολή»

Σας συμβουλεύουμε οι αποστολές των επιστροφών σας να πραγματοποιούνται με ασφαλή συστημένη αποστολή και πάντα να διατηρείτε το απόκομμα της αποστολής σας έως την επιβεβαίωση παραλαβής του από εμάς. Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν απώλειες ή καταστροφές κατά την μεταφορά αποστολής των επιστροφών σας. Όλα τα προϊόντα αποτελούν δική σας ευθύνη από τη στιγμή της παραλαβής τους, έως και τη στιγμή που θα λάβουμε την επιστροφή. Να ελέγχετε καλά τη συσκευασία αποστολής για να αποφύγετε τυχόν ζημίες.

Εάν θελήσετε να κάνετε μία επιστροφή ή αλλαγή των προϊόντων που παραλάβατε παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας  πατώντας εδώ. Για δική σας διευκόλυνση παρακαλούμε να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας σας και τα πλήρη στοιχεία σας. Σε περίπτωση αλλαγής παρακαλούμε να συμπεριλάβετε τον νέο κωδικό προϊόντος που επιθυμείτε.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος η εταιρία μας προσφέρει πλήρη αντικατάσταση με νέο προϊόν. Σε αυτήν την περίπτωση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να αναλάβουμε την αποστολή-επιστροφή του χωρίς δική σας χρέωση.

Αλλαγές σε accessories bodysuit και swimwear δεν γίνονται για λόγους υγιεινής.

 

Συσκευασία

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, θα πρέπει να συμπεριλάβετε όλα τα περιεχόμενα του πακέτου όπως ακριβώς τα παραλάβατε.

 

Για τυχόν αποκλίσεις στην παραγγελία σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα.
Εάν παραλάβατε λάθος είδη λυπούμαστε πολύ γι’ αυτό. Ακολουθείστε τη διαδικασία Επιστροφών και στείλτε την παραγγελία πίσω σε εμάς με δική μας χρέωση. Κάθε αντικατάσταση θα σας σταλεί χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

We use cookies to guarantee you the best experience on our site. By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. Learn more

Αποδέχομαι τα μπισκοτάκια
Sizing Guide

Clothing

Size US EU Chest (inches) Waist (inches) Hips (inches)
6 26 34 32.3 25.2 35.4
8 27 36 33.9 26 37
10 28 38 35.4 27.6 38.6
12 29 40 37 29.1 40.2
14 30 42 38.6 30.7 41.7
16 31 44 40.2 32.3 43.3
18 32 46 41.7 33.9 44.9

Bikinis

Size Chest (inches) Hips (inches)
Small 26 34
Medium 27 36
Large 28 38